Om PRIVATELABEL.DK

Lad samarbejdet begynde

Alle her hos Private Label står klar til at hjælpe dig med at levere dit budskab ved brug af flasker med din label. Vi kan hjælpe med alt fra planlægning og design til logistik og levering.

Få en ide om jeres forbrug og spar penge

Hos PrivateLabel er der ingen opstartsudgifter, hvis du selv står for designet, men vi kan naturligvis give et bedre tilbud ved større ordrer og ordreaftaler. Lad os give et realistisk bud på jeres forbrug af flaskevand og derved hjælpe dig til en aftale der kan give dig den laveste pris pr flaske. Da vandet er frisktappet har det en holdbarhed på 18 måneder uden brus, med brus 9 måneder.

Du kan selv stå for designet, men vores grafikere hjælper gerne

Vand som medie givet et lille indblik i hvordan vand kan kommunikerer, for at give et godt udgangspunkt for at I kan lave jeres eget målrettede design. Guideline til opsætning af fil finder du ved den enkelte flasketype. Vores grafikere hjælper naturligvis gerne efter aftale, med at gøre jeres ideer til virkelighed og bruger gerne deres viden om det der virker, til at få den bedste effekt.
 

Dit vand, når og hvor det skal bruges

Din bestilling kommer inklusiv gratis plads på vores lager og muligheden for at tilkøbe adgang til en logistikaftale. Med en logistikaftale kan vi aftale leveringen af de flasker du har på vores lager, i mængder ned til en palle af gangen, og typisk med dag til dag levering. Du får også mulighed for at få leveret dine paller til forskellige adresser, så hver af virksomhedens afdelinger selv kan sørge for at bestille efter behov.
 

Privatelabel en del af BEFREE.DK

Siden 2013 har Privatelabel.dk også kendt som Ryan's Water, været en del af BEFREE.DK.
Begge steder tilbyder vi standard vand og kildevand med logo, men for at gøre udvalget af de forskellige flasketyper, lågfarver og leveringstider mere overskueligt, har vi valgt at bibeholde begge navne og præsentere dem på hver deres webshop.
 

Lad samarbejdet begynde allerede i dag

Ring til os på 70 26 10 85, eller udfyld formularen, og fortæl os hvad vi kan hjælpe dig med. Så vender vi tilbage med et godt tilbud, hvor du sandsynligvis vil blive overrasket over prisen. Den gode service er billigere end de fleste tror.

 

Mikkel Overgaard
Salg

mo@befree.dk
Tel. 7630 1036
Mobil 42 600 100

Morten Svankjær
Direktør | Salg


ms@befree.dk
Tel. 7630 1036
Mobil 5050 4220